Folketingsmedlem og udlændingeordfører for Venstre

Lyveloven

Siden 2015 har jeg været medlem af Folketinget, hvor jeg er udlændinge- og integrationsordfører for Venstre. Her arbejder jeg for en stram og ansvarlig asylpolitik og for en hård indsats mod kriminelle udlændinge og bander på tværs af landdistrikter og København.

Jeg er desuden netop nu sideløbende opstillet til Borgerrepræsentationen i København, hvor jeg håber at bruge mine erfaringer fra Folketinget til at bidrage til en mere sikker og tryg Hovedstad til glæde for hele Danmark.

Læs mere om mine mærkesager her 

Privat kommer jeg fra Lolland, og de seneste år har jeg boet nær Christiansborg i København.  Desuden har jeg et sekundært hjem i Maribo, hvilket er skønt, så jeg kan være tæt på min familie på Lolland, og da jeg i min fritid elsker at fiske og gå på jagt.

and

Reklamer