Mine mærkesager

1. Mere tryghed og sikkerhed i vores gader. Vi skal have mere synligt politi og sætte hårdt ind mod bander, kriminelle og andre uromagere, så vi og vores børn kan færdes trygt i byens gader. Banderne i København er et kriminelt epicenter, der sender kriminalitet ud i vores landdistrikter, og det skal stoppes.
Vi skal også kræve mere ordentlighed ved at sætte ind overfor, at folk smider skrald i vores parker og gader uden at samle det ikke op. Og vi skal ikke acceptere al den larm, der er i visse dele af vores samfund. Biler og motorcykler drøner afsted uden lydpotter bare for at skaffe sig opmærksomhed og til stor fare for vores børn. Det er unødvendigt, og det skal stoppes.

2. En markant stramning af udlændinge- og asylpolitikken og styrket indsats mod radikalisme i Danmark. Herunder udvisning af radikale islamister og indsats mod organisationer som Hizb-ut-Tahrir, der prædiker islamisme, kvindeundertrykkelse og sharia i Danmark.

3. Mere frihed for vores ældre. Vi skal fjerne bureaukrati, således at ældre bedre kan vælge, hvor de vil søge plejecenter samt mere valgfrihed og flere tilkøbsordninger for indkøb af mad, behandling og pleje

4. Styrket indsats mod kriminalitet: Op mod halvdelen af alle indbrud i Danmark bliver begået af omrejsende, internationale kriminelle.

5. Et stærkt og handlekraftigt forsvar: Vi skal holde vores forsvar og soldater i fokus. Det gælder for de danske mænd og kvinder, der har, og stadig yder, en enorm indsats for Danmarks forsvar, således at vi er fuldt rustet til at kunne forsvare danske interesser på jorden, til søs og i luften.

Marcus og Pind

Reklamer