Mine mærkesager

ET DANMARK I BALANCE

Vi skal gøre det mere attraktivt at bo og arbejde på Sjælland, Lolland-Falster og øerne. Det gør vi ved at styrke turismen, landbruget, IT- og mobildækning og transportnetværk – samtidig med, at vi udvikler lokale virksomheder, nær-politi og bevarer vores små skoler på landet.

Jeg støtter op om en markant stramning af asyl- og udlændingepolitikken, så vi værner om danske værdier, tryghed og tradition.  Samtidig mener jeg, at Danmark bør gå forrest internationalt i kampen mod terror og hjælpe folk i nød i verdens brændpunkter.

Flagdag, Vordingborg aflang
Danmarks Flagdag, Vordingborg, september 2014

Mine mærkesager

1. Bedre rammevilkår for erhverv, landbrug og turisme på Sjælland, Lolland-Falster og øerne.

2. En plan for udflytning af statslige arbejdspladser fra Hovedstaden til Sjælland og Lolland-Falster.

3. En markant stramning af udlændinge- og asylpolitikken og styrket indsats mod radikalisme i Danmark.  Herunder udvisning af radikale islamister og lukning af organisationer som Hizb-ut-Tahrir, der prædiker islamisme, kvindeundertrykkelse og sharia i Danmark.

4. Mere frihed for vores ældre. Vi skal fjerne bureaukrati, således at ældre bedre kan vælge, hvor de vil søge plejecenter, samt mere valgfrihed og flere tilkøbsordninger for indkøb af mad, behandling og pleje

5. Det skal kunne betale sig at være landmand: Som økonom og med baggrund i en landbrugsfamilie fra Lolland, forstår jeg, hvor vigtigt dansk landbrug er i den danske økonomi.  De igangværende vandplaner og restriktioner skader ikke blot miljøet, men en hjørnesten i dansk økonomi – netop dansk landbrug.

5. Styrket indsats mod kriminalitet:  Op mod halvdelen af alle indbrud i Danmark bliver begået af omrejsende, internationale kriminelle.  Især provinsen er udsat, så vi skal styrke vores nær-politi, så vi kan føle os sikre i vores hjem og på gaden – uanset om man bor på landet eller i byen.

6. Et stærkt og handlekraftigt forsvar: Vi skal holde vores forsvar og soldater i fokus. Det gælder for de danske mænd og kvinder, der har, og stadig yder, en enorm indsats for Danmarks forsvar, således at vi er fuldt rustet til at kunne forsvare danske interesser på jorden, til søs og i luften.

Reklamer