Mine mærkesager

1. Mere tryghed og sikkerhed i vores gader – stærkere lokalpoliti. Vi skal have mere synligt politi og sætte hårdt ind mod bander, kriminelle og andre uromagere, så vi og vores børn kan færdes trygt i byens gader. Banderne i København er et kriminelt epicenter, der sender kriminalitet ud i vores landdistrikter, og det skal stoppes.

2. Bedre lægedækning og nært sundhedsvæsen. Med vores nye sundhedsreform vil vi sikre flere stillinger til praktiserende læger lokalt og øge vores akutberedskab, så hjælpen hurtigere når ud til alle dele af Sydsjælland og øerne

3. Bedre it- og mobildækning. Jeg vil arbejde for, at teleselskaberne forpligtes til at skabe
pålidelig mobil- og IT-dækning på hele Sydsjælland og øerne.

4. En markant stramning af udlændinge- og asylpolitikken og styrket indsats mod radikalisme i Danmark. Herunder udvisning af radikale islamister og indsats mod organisationer som Hizb-ut-Tahrir, der prædiker islamisme, kvindeundertrykkelse og sharia i Danmark.

5. Et Danmark i balance. Jeg kæmper for min landsdel. Lolland-Falster og Sydsjælland skal fortsætte den gode udvikling, hvor jeg de seneste år har været med til at sørge for flere arbejdspladser, bedre infrastruktur og bedre netværkdækning i området. Det gode arbejde ønsker jeg at fortsætte.

6. Mere frihed for vores ældre. Vi skal fjerne bureaukrati, således at ældre bedre kan vælge, hvor de vil søge plejecenter samt mere valgfrihed og flere tilkøbsordninger for indkøb af mad, behandling og pleje.

7. Styrket indsats mod kriminalitet: Op mod halvdelen af alle indbrud i Danmark bliver begået af omrejsende, internationale kriminelle.

8. Et stærkt og handlekraftigt forsvar: Vi skal holde vores forsvar og soldater i fokus. Det gælder for de danske mænd og kvinder, der har, og stadig yder, en enorm indsats for Danmarks forsvar, således at vi er fuldt rustet til at kunne forsvare danske interesser på jorden, til søs og i luften.

Marcus og Pind

Reklamer